Geen foto

Lokale heffingen

Fiscaliade is er voor alle heffingsambtenaren, invorderaars en WOZ waarderingsdeskundigen die vragen hebben over de WOZ en/of lokale belastingen vraagstukken en formele randvoorwaarden die hieraan gekoppeld zijn.

Bij Fiscaliade adviseren wij van begin tot eind. Wij denken mee vanaf het ontstaan van een idee tot eventuele beroepsprocedures. U kunt onder andere bij ons terecht voor advisering bezwaar en beroep of onze juridische beoordeling van de kostenonderbouwing bestemmingsheffingen en rechten. Ook is het mogelijk om tijdelijk personeel in te huren om bezwaarschriften af te handelen.

Daarnaast adviseren wij op strategisch niveau, denk bijvoorbeeld aan een quick scan (om snel informatie te verkrijgen over proces en/of inhoud) of onze fiscale strategische advisering over proceskostenvergoeding of mogelijkheden lokale belastingen. U kunt bij ons terecht wanneer u meer wilt weten, ondersteuning wenst bij de beoordeling en implementatie van de fiscaliteit bij invoering van de Omgevingswet en duurzaamheid. Vanzelfsprekend doen wij dat door de kennis van medewerkers te borgen.

WOZ en lokale belastingen specialist

Fiscaliade heeft specialisten in huis die grote kennis hebben van de WOZ en lokale belastingen. Door ervaring met belastingplichtigen en hun overwegingen om te procederen te combineren met de kennis van de overheid om een goede waardering vast te stellen of aanslag op te leggen te combineren, weet Fiscaliade als geen ander een meerwaarde te creëren voor onze klanten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mét onze diepgaande kennis, expertise en praktijkervaring helpen wij u met diverse vraagstukken. Zo kunnen wij u helpen met: het opstellen en beoordelen van verordeningen, het voeren van bezwaar, het geven van second opinions en het doen van onderzoek naar verschillende belastingen en bijvoorbeeld de ontwikkeling van proceskosten. Ons team adviseert integraal en kijkt verder dan het specifieke verzoek. 

Ons lokale heffingen team

Bekijk hier veelvoorkomende thema's

Bekijk hier onze aanpak

Laatste nieuws

Komende opleidingen