Grote foto
Opleidingen
Fiscaliade kenniscentrum, hét opleidingsinstituut voor uw fiscale kennisontwikkeling

Fiscaliade Kenniscentrum biedt uw organisatie concreet:

  • een uitgebreid aanbod aan cursussen, masterclasses en webinars (hierna nader toegelicht) specifiek voor de publieke sector, zowel op fiscaal inhoudelijk vlak als op het vlak van fiscale beheersing, Doorontwikkeling Horizontaal Toezicht (DHT) en steekproeven, alsmede themagerichte cursussen (te denken aan samenwerkingen);
  • solide vergroting van uw fiscale kennis en expertise, door een directe koppeling van theorie naar praktijk;
  • ruimte voor inbreng van eigen praktijkcasussen;
  • medecursisten met dezelfde focus waardoor er een meerwaarde is in het uitwisselen van ervaringen;
  • enthousiaste gekwalificeerde docenten uit de praktijk die graag hun kennis en expertise met u delen;
  • persoonlijke aandacht met een maximaal aantal deelnemers per cursus.
Icon_CEDEO erkend


De door Cedeo getoetste klanttevredenheid voor onze open opleidingen is 96% en onze klanttevredenheid bij maatwerkopleidingen is zelfs getoetst op 100%!

Wat zeggen onze klanten?

Hoe ziet het aanbod van Fiscaliade Kenniscentrum eruit?

Het Fiscaliade Kenniscentrum start jaarlijks met een fiscaal opleidingsaanbod. Het opleidingsaanbod is praktijkgericht en direct toepasbaar. Wij leveren maatwerk en staan voor kwaliteit met onze volledige specialisatie in de overheidsfiscaliteit. Dit uit zich onder meer in het feit dat het Fiscaliade Kenniscentrum is geaccrediteerd bij Cedeo, waardoor u eveneens PE punten kunt ontvangen voor onze opleidingen.

Ons aanbod

Cursussen

Ons opleidingsaanbod bestaat uit een vijftal modules. Elke module bestaat uit meerdere cursussen. Wij bieden de volgende modules aan: Btw en BCF in de praktijk, Vennootschapsbelasting in de praktijk, Loonheffingen in de praktijk, WOZ in de praktijk en Lokale belastingen in de praktijk

Duur: 4 uur per cursus
Prijs: €425,- per cursus p.p. (exclusief btw)
PE punten: 4 PE punten per cursus

Masterclasses​

Heeft u al enige basiskennis en bent u op zoek naar verdieping op één of meerdere onderwerpen? Dan zijn de online masterclasses iets voor u. Tijdens de masterclasses zoomen wij in op specifieke onderwerpen, zowel op fiscaalinhoudelijk vlak als op het vlak van fiscaal in control.

Duur: 2 uur per masterclass
Prijs: €149,- per masterclass p.p. (exclusief btw)
PE punten: 2 PE punten per masterclass

Webinars

Het Fiscaliade Kenniscentrum biedt regelmatig gratis webinars aan over diverse onderwerpen. Hierbij kunt u denken aan fiscale actualiteitensessies en jurisprudentiesessies gericht op een specifiek belastingmiddel.


Duur: 1 uur per webinar
Prijs: Kostenloos

Praktijkgerichte kwaliteit in fiscaliteit voor de overheid

Fiscaliade is hét fiscaal adviesbureau 100% gespecialiseerd in de advisering van de publieke sector. Bij Fiscaliade werken zeer ervaren, betrokken professionals. Wij ondersteunen u op alle fiscale onderwerpen, van advies tot en met implementatie. Met praktijkgerichte en concrete oplossingen hebben wij op ieder fiscaal vraagstuk een passend antwoord. Fiscaliteit is naar onze mening  een standaardproduct, maar maatwerk per organisatie.

Wij hebben ijzersterke referenties van G4 tot kleine gemeenten en van G20 tot provincies, ZBO’s en onderwijsinstellingen. Zo bieden wij ondersteuning aan op het gebied van btw/BCF, loonheffingen, vennootschapsbelasting, WOZ en lokale heffingen.

Waarom een Fiscaliade Kenniscentrum?

In de praktijk merken wij dat er bij organisaties behoefte is aan praktijkgerichte opleidingen, waarbij de kennis specifiek is gericht op overheidsfiscaliteit. Vanuit onze expertise als fiscalisten voor de overheid kunnen wij hierin een meerwaarde bieden die daadwerkelijk onderscheidend is.

Overheidsfiscaliteit bestaat immers niet alleen uit wet- en regelgeving, maar ook uit rekening houden met politiek-bestuurlijke sensitiviteit, governance, borging van processen, administratieve inrichting, kennisdeling en uitvoering.

Het Fiscaliade Kenniscentrum biedt interactieve modules aan met veel praktijkcasussen. Enthousiaste en deskundige cursusleiders (allen tevens fiscaal inhoudelijk adviseur met meer dan 10 jaar werkervaring) tillen het kennisniveau in uw organisatie op het gebied van overheidsfiscaliteit naar een hoger niveau.

Liever maatwerk?

Wij vinden het belangrijk dat het opleidingstraject aansluit bij uw praktijk. Graag denken wij met u mee om de opleidingsbehoefte optimaal vorm te geven. Hebben meerdere medewerkers in uw organisatie dezelfde opleidingsbehoefte? Dan is het mogelijk om onze cursussen inhouse voor uw organisatie specifiek te verzorgen (dit kan online of indien mogelijk en gewenst op locatie). Dit biedt de mogelijkheid om de cursus nog gerichter toe te spitsen, namelijk geheel op uw organisatie. Voor meer informatie over ons maatwerk aanbod kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten over onze cursussen, masterclasses en webinars?

Vraag dan onze flyers aan voor meer informatie! 

Laatste nieuws

Komende opleidingen