Investeren in uw kennis

Wij helpen u om fiscale signalering en bewustwording in de organisatie te versterken. Benieuwd?

Vanuit onze fiscale expertise voor de publieke sector bieden wij meerwaarde die daadwerkelijk onderscheidend is. Wij beheersen niet alleen wet- en regelgeving uitstekend, maar houden altijd rekening met politiek-bestuurlijke sensitiviteit, governance, borging van processen, administratieve inrichting, kennisdeling en uitvoering. Dit maakt onze (inhouse)cursussen onderscheidend en praktijkgericht.

Het Fiscaliade Kenniscentrum biedt interactieve cursussen aan, ingekleed met diverse praktijkcasussen. Enthousiaste én kundige cursusleiders (allen tevens fiscaal inhoudelijk adviseur met > 10 jaar werkervaring) brengen het fiscale kennisniveau in uw organisatie naar het gewenste niveau.

Voordelen Fiscaliade Kenniscentrum

  • SPECIALISTISCH; onze toptrainers/specialisten hebben uitstekende kennis en ervaring in de overheidsmarkt
  • PRAKTIJKGERICHT; vertaling van theorie naar praktijk, met ruimte voor uw eigen casus of vraagstuk
  • RESULTAATGERICHT; de volgende werkdag kunt u het geleerde direct en concreet toepassen
  • PERSOONLIJK; door prettige sfeer met maximum aantal deelnemers is er ruimte voor persoonlijke aandacht
  • KWALITEIT: getoetste klanttevredenheid voor onze open opleidingen is 96% en voor maatwerkopleidingen zelfs 100%!

Wat onze klanten zeggen

Je merkt heel duidelijk dat je iemand had die sowieso heel veel kennis heeft over dat middel, maar ook echt vanuit de praktijk. Dat is heel goed om te zien. Je hebt niet een voltijd docent waar je mee te maken hebt, maar een fiscalist die in de praktijk werkt en deze module ernaast geeft. Dus die verbinding met de praktijk is heel sterk en dat is heel erg divers!

Ik vond vooral de kwalificatie voor de btw en overdrachtsbelasting bij transacties met onroerend interessant. De docent was zeer kundig en vertelt een en ander op een duidelijke manier. Ook zorgt zij er door de mensen actief bij de sessie te betrekken dat het onderwerp levendig en praktijkgericht blijft. De cursus had wat mij betreft zelfs langer mogen duren!

Fijn om zo door jullie ondersteund te worden!

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk voor uw organisatie

Is er een specifiek (fiscaal) onderwerp waarin medewerkers (bij)geschoold moet worden? Of wilt u met een groep collega’s gezamenlijk een opleiding volgen op uw eigen locatie? Wij denken met u mee en ontwikkelen een ‘op-maat-gemaakt’ programma. 

Benieuwd naar onze incompany mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Cursus kalender - aankomende cursussen

Intergrale opleiding (jaaropleiding)

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld btw/BCF, Vpb, loonheffingen en lokale belastingen? Volg dan onze integrale opleiding. Op een praktische manier wordt u wegwijs gemaakt binnen de wet- en regelgeving, rechtspraak en actualiteiten. Wij delen de ins en outs van de belastingmiddelen en nemen u mee aan de hand van aansprekende casussen. Met de inbreng van u, uw medecursisten én onze enthousiaste cursusleiders maken we er een leerzame en interactieve cursus van. Benieuwd geworden? Neem contact met ons op! 

Meer weten?

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan cursussen, webinars en opleidingen op het gebied van Btw/BCF en overdrachtsbelasting, Vennootschapsbelasting, Loonheffingen en Lokale middelen. Eveneens bieden wij cursussen op het gebied van Doorontwikkeling Horizontaal Toezicht / Tax Control Framework en Steekproeven aan.

Voor vragen, meer informatie (flyers of andere informatie) of offerteverzoeken, neem gerust contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. 

Laatste nieuws

Komende opleidingen