Kleine foto
Opleidingen

Uw zekerheid is onze expertise

Het Fiscaliade Kenniscentrum is volledig toegespitst op uw werk in de publieke sector. Door kennisoverdracht via onze (maatwerk) opleidingen masterclasses en webinars versterkt u uw fiscale positie, verkleint u risico’s en blijft u in control. Onze topspecialisten vertalen theorie en wet- en regelgeving naar uw praktijk. De hoge kwaliteit van onze opleidingen, blijkt onder meer uit de Cedeo-accreditatie en reviews van klanten. Uiteraard kunt u rekenen op PE-punten.

Liever maatwerk?

Heeft u een specifiek (fiscaal) onderwerp waarin een aantal medewerkers (bij)geschoold moet worden? Of wilt u met een grote groep collega’s gezamenlijk een opleiding volgen, liefst op uw eigen locatie? Wij denken graag met u mee en ontwikkelen een op-maat-gemaakt programma. Interesse in onze incompany mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Cursusagenda

Voordelen Fiscaliade Kenniscentrum

  • SPECIALISTISCH; onze toptrainers/specialisten hebben ruime kennis en ervaring in de overheidsmarkt
  • PRAKTIJKGERICHT; met altijd een vertaling van theorie naar praktijk. Er is ruimte voor uw eigen casus of vraagstuk
  • RESULTAATGERICHT; de volgende werkdag kunt u het geleerde direct en concreet toepassen
  • PERSOONLIJK; door de prettige sfeer met een maximum aantal deelnemers is er ruimte voor persoonlijke aandacht
  • KWALITEIT: De getoetste klanttevredenheid voor onze open opleidingen is 96% en onze klanttevredenheid bij maatwerkopleidingen is zelfs getoetst op 100%!

Wat onze klanten zeggen...

Je merkt heel duidelijk dat je iemand had die sowieso heel veel kennis heeft over dat middel, maar ook echt vanuit de praktijk. Dat is heel goed om te zien. Je hebt niet een voltijd docent waar je mee te maken hebt, maar een fiscalist die in de praktijk werkt en deze module ernaast geeft. Dus die verbinding met de praktijk is heel sterk en dat is heel erg divers!

Ik vond vooral de kwalificatie voor de btw en overdrachtsbelasting bij transacties met onroerend interessant. De docent was zeer kundig en vertelt een en ander op een duidelijke manier. Ook zorgt zij er door de mensen actief bij de sessie te betrekken dat het onderwerp levendig en praktijkgericht blijft. De cursus had wat mij betreft zelfs langer mogen duren!

Fijn om zo door jullie ondersteund te worden!

Meer weten over onze cursussen, masterclasses en webinars?

Vraag dan onze flyers aan voor meer informatie! 

Wat zeggen onze klanten?

Laatste nieuws

Komende opleidingen