Grote foto
Werken bij Fiscaliade

Een greep uit de vacatures van Fiscaliade

Tax accounting/controle specialist

Werkstudent bij Fiscaliade

Fiscalist vennootschapsbelasting

Specialist btw en BCF

Fiscalist worden saai? Bij Fiscaliade niet!

Bij Fiscaliade werken wij met een praktische “hands on” mentaliteit, waarbij we niet alleen onze dagen “slijten” op kantoor. Wij bezoeken dan ook regelmatig diverse projecten van gemeenten, provincies en waterschappen op locatie om te kijken welke fiscale aspecten er spelen.  

Zo zijn wij onlangs op de bouwplaats van de RijnlandRoute geweest, een indrukwekkend infrastructuurproject in Zuid-Holland waarbij vele fiscale aspecten een rol spelen. Het was een interessante dag waarop we veel te weten zijn gekomen over dit omvangrijke project. Lijkt jou het ook leuk om dagen op kantoor af te wisselen met werkbezoeken aan boeiende, grote projecten in de publieke sector en wil je meer weten over werken bij Fiscaliade?

Bekijk video

Ook dat is werken bij Fiscaliade

Uitdagend werk in de publieke sector, een groeiend en ambitieus team. Een fantastische werksfeer met lekkere lunches, leuke teamactiviteiten en af en toe een flauwe grap. En altijd een reden om taart te eten. Dat is werken bij Fiscaliade.

Ervaringen van onze collega's

Regelmatig publiceren we interviews met collega’s die meer vertellen over hoe zij het werken bij Fiscaliade ervaren. Zo leer je ons alvast een beetje kennen!

Maak kennis met Fleur Tervooren

Ik was benieuwd naar de vraagstukken die bij de overheid spelen, of er andere wetten spelen en of het anders is dan bij ‘gewone’ bedrijven.

Ervaringen van Melanie Helffrich

Je krijgt een goed beeld van wat je zoal doet als fiscalist en mag meekijken bij alle heffingen.

Dit is Dido Westrik

Het is een ingewikkelde tak van sport voor buitenstaanders en de belangen zijn groot. Een procent meer of minder levert zo een verschil op van miljoenen.

Maak kennis met Marian

Als Vpb specialist bij Fiscaliade is geen dag hetzelfde. Lees hier wat Marian zoal doet tijdens een werkdag.


In gesprek met Arjan Nijboer

Ik wilde meer bezig zijn met de vakinhoudelijke kant en het adviseren van klanten en wat minder met de randzaken. Dan kan ik ook veel meer focussen op wat ik echt leuk vind: de advisering richting klanten.

Ontmoet Nikita, oprichter van Fiscaliade

“Dan hoop ik dat wij de nr. 1 belastingadviseurs zijn voor de publieke sector. Dat iedereen weet; Fiscaliade, die moet je hebben voor fiscale advisering! We zijn dan gegroeid naar zo’n vijf adviseurs per belastingmiddel en in totaal met zo’n 15-20 professionals die zich focussen op de overheid. Maar, nog wel steeds met hetzelfde teamgevoel en de gezamenlijke manier van werken. Wie we zijn mag niet veranderen door de groei van het bedrijf. Dat wil ik absoluut behouden!“

Arbeidsvoorwaarden

Vrijdagmiddagborrel

Persoonlijke begeleiding

Playstation

Flexibele uren

Lunch op kantoor

Reiskostenvergoeding

Taart

Teamuitjes

Pensioenbijdrage

Laptop

Bonus

Zomerbarbecue

Soep

Telefoon

Kerstdiner

Kom jij bij ons werken?

Kom ons team versterken en solliciteer direct!

Laatste nieuws

Komende opleidingen