Geen foto

Olga Menger

Ik ben Olga Menger, fiscalist gespecialiseerd in WOZ, lokale heffingen en milieubelastingen bij gemeenten, provincies en publieke overheidslichamen.

In mijn vakgebied heb ik meer dan 15 jaar ervaring bij belastingadviesbureau Deloitte. Per maart 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Fiscaliade. Bij Fiscaliade wil ik gemeenten laagdrempelig en efficiënt helpen met hun fiscale zaken. Mijn ruime kennis op het gebied van WOZ, lokale heffingen, duurzaamheid en kostenonderbouwingen voor bestemmingsheffingen die ik met name opgedaan bij belastingplichtigen weet ik waar voor hen de pijnpunten liggen. Dit maakt dat ik niet alleen inhoudelijke kennis heb, maar ook dat ik een goede sparringpartner ben in het (communicatie) proces, het management van verwachtingen met de belanghebbende. Daarbij is het uitgangspunt dat wij dit samen doen.

Door samen met en voor uw medewerkers hun vragen te behandelen, draag ik ook graag bij aan het kennisniveau binnen uw organisatie op het gebied van WOZ, lokale heffingen en milieubelastingen. Mijn specialisatie is niet alleen het voeren van bezwaar maar ook beroep.