Nieuwe cursus BTW/BCF basisbeginselen van start eind september

8 september 2022

Wegens groot succes en hoge waardering vanwege de praktijkgerichte en heldere uitleg, organiseert het Kenniscentrum van Fiscaliade ook dit najaar nieuwe cursussen BTW/BCF. Zo staan op 27 en 29 september de BTW/BCF cursus basisbeginselen op het programma.. Deze cursussen kunnen losstaand maar ook in een complete module BTW/BCF worden gevolgd waarin onder meer de financiële administratie, het sociaal domein, grondzaken en vastgoed en samenwerkingsverbanden aan bod komen.

 

27 en 29 september BTW/BCF cursus basisbeginselen

 

In deze cursus behandelen wij de basisbeginselen van de btw en het BCF. Begrippen als: btw-ondernemerschap, belaste en vrijgestelde prestaties, wettelijke overheidstaak, dienstverleningsovereenkomsten, factuurvereisten en bevoordeling van een individuele derde komen aan de orde.

 

Onze zeer ervaren btw-specialist Nikita vertelt u hier alles over aan de hand van gerichte praktijkcasussen en concrete voorbeelden. Hiermee ontvangt u praktische handvaten om de systematiek van de btw met zijn bijzonderheden en uitzonderingen te doorgronden en toe te passen binnen uw organisatie.

 

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met btw en BCF bij overheidsorganisaties, medewerkers met een signaleringsfunctie op het gebied van de btw en BCF en medewerkers van afdelingen zoals grondzaken, beleid en financiën die zich bezighouden met btw en BCF.

 

Op dinsdag 15 en donderdag 17 november 2022 staat ook nog de cursus Fiscale aspecten van de financiële administratie gepland. Klik op bijgaande link voor meer informatie Opleidingen – Fiscaliade. Ook voor alle andere cursussen, workshops en webinars die wij organiseren.

 

Meer weten?

 

Wilt u meer informatie over de cursusmogelijkheden of u wilt zich inschrijven. U kunt hier onze website raadplegen Opleidingen – Fiscaliade.
U kunt ook contact op te nemen met onze BTW specialist Nikita Brameijer  of 06-219 34 361

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen