Masterclass Wet Normering Topinkomens (WNT) voor gemeenten

27 oktober 2021

Bent u in de praktijk toch nog veel tijd kwijt met de WNT-verantwoording of leidt dit proces bij u nog tot veel vragen van de accountant? De afgelopen jaren hebben wij veel gemeenten geholpen om middels een goede procesbeschrijving en berekeningsformats het proces omtrent de WNT goed en efficiënt te laten verlopen. Met als resultaat dat de organisatie veel minder tijd kwijt is aan de WNT-verantwoording en de accountant alle benodigde informatie heeft om deze snel goed te keuren. Dit scheelt de organisatie en de accountant tijd, en daarmee ook geld.


In deze masterclass delen wij onze kennis op het gebied van de WNT bij gemeenten en gaan wij in op de bij de gemeente voorkomende situaties.

In deze masterclass krijgt u:

  • Praktische informatie over de relevante beloningsbestanddelen bij de gemeente die een rol spelen in de WNT-verantwoording;
  • Ontvangt u ons berekeningsformat WNT-2021 voor gemeenten en leert u hiermee werken.


Na afloop van deze masterclass kunt u ons berekeningsformat WNT-2021 voor gemeenten pasklaar maken voor uw situatie. Tevens hebt u geleerd hoe u de WNT-verantwoording over 2021 kunt voorbereiden zodat u in een keer zoveel als mogelijk de juiste en volledige informatie aan de accountant kunt aanleveren. De inhoud van de masterclass geeft u tevens handvatten om zelf een WNT-procesbeschrijving op te gaan stellen.  

Deze masterclass wordt online in 2 delen van 2 uur gehouden, zodat u na deel 1 de mogelijkheid hebt om intern navraag te doen en vragen voor te bereiden zodat u optimaal rendement uit de masterclass haalt.

De online masterclass staat gepland op:

Deel 1: dinsdag 16 november van 10.00 – 12.00 uur; 

Deel 2: donderdag 18 november van 10.00 – 12.00 uur. 

Kosten

De investering voor uw organisatie bedraagt € 1.250 (exclusief btw) inclusief per persoon. Hierin is het WNT-berekeningsformat voor gemeenten voor 2021 inbegrepen.


Hebt u samen met meerdere collega’s belangstelling voor deze masterclass? Dan kunnen wij deze ook speciaal voor uw organisatie op locatie verzorgen. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden zodat wij u een maatwerk offerte kunnen toesturen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door dit formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar: kenniscentrum@fiscaliade.nl, onder vermelding van:

  • Onderwerp: masterclass WNT;
  • Uw naam;
  • Vermelding van e-mailadres voor het toesturen van de digitale factuur (e-facturatie);
  • Vermelding van eventueel betalingskenmerk voor op de factuur.

De uitnodiging voor deelname aan de online masterclass wordt gestuurd naar het e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden. Moet dit een ander e-mailadres zijn? Dan kunt u dat tevens bij uw aanmelding doorgeven.

Remco Bosma
Specialist Loonheffingen en Sociale Verzekeringen, Expert DHT/TCF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen