Geen foto

Remco Bosma

Ik ben Remco Bosma, specialist loonheffingen en WNT voor de publieke sector met tevens een bedrijfskundige achtergrond.

Voor mijn toetreding tot Fiscaliade per 1 januari 2017, ben ik een kleine 10 jaar werkzaam geweest bij Deloitte en een middelgroot belastingadvieskantoor. In deze periode heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van de loonheffingen (loonbelasting en sociale verzekeringen) in onder andere de publieke sector.

Op dit moment ondersteun en adviseer ik meerdere (grote) gemeenten en provincies op het gebied van de loonheffingen, horizontaal toezicht, WNT en het opbouwen van een tax control framework. In de praktijk zie ik op dit moment veel vraagstukken voorbij komen omtrent de implementatie, optimalisatie en evaluatie van de werkkostenregeling (WKR), herstructureringen, inhuur van derden, (bestel)auto’s, premies werknemersverzekeringen en fiscale gevolgen van cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen.

Mijn drijfveer is de vaak complexe wet- en regelgeving praktisch toepasbaar maken en deze borgen binnen uw organisatie. Van theorie naar praktijk! Daarnaast sta ik voor samenwerking en maatwerkoplossingen. Hebt u vragen, neem dan gerust contact met mij op. Ik ontzorg en adviseer u graag!

Remco Bosma
Specialist Loonheffingen en Sociale Verzekeringen, Expert DHT/TCF