Gratis webinar bezwaren WOZ en lokale belastingen

28 september 2021

In navolging van het succesvolle webinar van 24 juni jl., organiseert het Fiscaliade Kenniscentrum op 14 oktober 2021 van 14:00 tot 15:00 een nieuw webinar over bezwaarafhandeling in de WOZ en lokale belastingen.

Wat wordt behandeld?

Van te voren wordt er altijd een aantal onderwerpen geselecteerd waarvan Fiscaliade van mening is dat deze interessant zijn. Dit kan zijn als gevolg van ontwikkelingen in de markt, jurisprudentie of omdat het een casus is waar wij recent aandacht aan hebben besteed.
Maar tijdens het webinar wordt ook voldoende ruimte gegeven aan de deelnemers om hun eigen casus in te brengen en deze gezamenlijk te bespreken. Ook is het mogelijk om vooraf een onderwerp aan te dragen.

 

De volgende onderwerpen staan in ieder geval op het programma:

  • De uit te keren proceskostenvergoeding;
  • Rioolheffing; de uitspraak van de Hoge Raad;
  • Wijziging standpunt belanghebbende in beroep.

 

Wilt u het webinar bijwonen? Aanmelden voor het webinar kan via dit inschrijfformulier of via kenniscentrum@fiscaliade.nl. Laat het ook meteen weten of u een onderwerp wilt inbrengen.

Wist u dat?

Weet u dat de toepassing van vrijstellingen in verordeningen en de algemene beginselen van behoorlijk bestuur terugkomen in onze lokale belastingen cursus in februari 2022? Hier vindt u meer informatie over deze cursussen en de bijbehorende kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *