Succesvol webinar fiscale beheersing en steekproeven

9 juni 2021

De webinar fiscale beheersing en steekproeven, onder meer in het licht van de Doorontwikkeling Horizontaal Toezicht(DHT) was een groot succes. Meer dan 100 deelnemers hebben we meegenomen in de wereld van fiscale beheersing en steekproeven. 

De bestaande convenanten horizontaal toezicht worden door de Belastingdienst opgezegd. Hierdoor staan organisaties voor belangrijke keuzes. Gaat uw organisatie verder met DHT of niet? En is uw organisatie klaar voor DHT


Fiscale beheersing is een belangrijke voorwaarde bij het realiseren van DHT. In dit webinar hebben wij daarom onze visie gegeven om fiscaal in control te komen, te zijn en te blijven, ongeacht of u voor DHT kiest. 


Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden en concrete handvatten hebben wij inzichten gegeven hoe de fiscale beheersing in uw organisatie te optimaliseren. Ook hebben we de verschillende facetten van fiscale beheersing en steekproeven die we dagelijks in de praktijk tegenkomen besproken. 


Mooie uitkomst van onze poll inzake wel of geen DHT sluiten was dat een overgrote meerderheid aangaf het nieuwe convenant DHT te willen sluiten. Veel organisaties willen dus aan de slag met DHT. Het is dus van belang vol in te zetten op de inrichting van het tax control framework aan de hand van het self assesment. Wilt u meer weten over hoe u dit kunt aanpakken? Schrijf u dan in voor onze cursus fiscale beheersing en steekproeven op 22 en 24 juni as. Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.  

Dido Westrik
Specialist Vennootschapsbelasting (grondbedrijven), Expert DHT/TCF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen