Meld u nu aan voor het pauzewebinar over het Deliveroo arrest op 3 april!

28 maart 2023

De uitspraak van de Hoge Raad in de zaak van Deliveroo is binnen. De rechtsvraag waar de Hoge Raad heeft bepaald dat de maaltijdbezorgers geen zelfstandigen zijn, maar werknemers in dienst van Deliveroo. Deze uitspraak heeft grote gevolgen voor de inhuur en inzet van zelfstandigen in een organisatie.

Pauze-webinar maandag 3 april 2023 van 12.00 – 12.45 uur

De uitspraak kan ook voor u arbeidsrechtelijke gevolgen hebben en ook impact op de loonheffingen. Daarom organiseren Fiscaliade en Capra Advocaten gezamenlijk een online pauze-webinar over de gevolgen van deze uitspraak van de Hoge Raad.

We praten u graag bij over de arbeidsrechtelijke gevolgen en besteden aandacht aan de fiscale aspecten die hiermee verband houden. U kunt tijdens deze bijeenkomst ook uw vragen stellen en eventueel een specifieke casus aandragen.

  • Sprekers: mr. William van Wijngaarden (advocaat bij Capra) en mr. Marjon van Ginhoven (fiscaal jurist bij Fiscaliade).
  • Datum en tijd: online op maandag 3 april 2023 van 12.00 – 12.45 uur (en eventuele uitloop na 13.00 uur).

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor dit online pauze-webinar door een e-mail te sturen naar j.landeweerd@capra.nl. Aan uw deelname aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Introducés zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen