Uitgelicht: Fiscale vragenservice snel antwoord op vragen

24 november 2020

Even een moment om te sparren of een korte mail om te checken voor de zekerheid. Maar ook hoe zit het ook al weer? Waar moet ik op letten? Korte vragen die geen grote adviezen nodig hebben maar waarbij het wel prettig is om even af te stemmen.

Voor deze vragen heeft Fiscaliade de fiscale vragenservice klaar staan.

Wat is de Fiscale vragenservice?

De fiscale vragenservice geeft de ruimte om voor een scherp vast bedrag per maand je fiscale vragen te stellen aan Fiscaliade aan onze specialisten. Hiermee heeft u een directe toegang tot alle relevante Rijksbelasting en lokale middelen. Het gaat hier om vragen en praktische antwoorden die efficiënt beantwoord kunnen worden. U kunt daardoor op toegankelijke wijze snel weer verder met een toepasbaar antwoord. Wij hebben alle fiscale specialismen in huis waardoor wij ook altijd kunnen helpen. Periodiek evalueren we gezamenlijk hoe vaak er gebruik wordt gemaakt van de vragenservice en het als een positieve aanvulling wordt ervaren.

Waarom heeft Fiscaliade deze service?

Wij hebben deze service ontwikkeld vanuit onze praktijkgerichte visie. Iedereen heeft soms behoefte aan een snel en praktisch antwoord of een kort afstemmingsmoment. Als het gaat om fiscaliteit, is het altijd prettig om vast te stellen of er geen bijzonderheid van toepassing is. De fiscale vragenservice is ideaal voor iedereen die snel en betrouwbaar advies wenst van een kennispartner die volledig gespecialiseerd is in de overheidssector.

Wil je weten of de Fiscale vragenservice ook wat voor jullie organisatie is?

Meer weten? Neem contact op met ons secretariaat via 088-3745500 of via secretariaat@fiscaliade.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen