Uitbreiding team Fiscaliade

1 februari 2023

Graag stellen wij onze nieuwe collega aan u voor. Zijn naam is Reinier Zuur en hij is per 1 januari 2023 bij ons in dienst. Reinier is 46 jaar jong en woont in Naarden samen met zijn vriendin en 3 kinderen.

Na zijn studie fiscaal recht in Amsterdam is hij zijn carrière begonnen bij Ernst & Young (EY). Daarna heeft hij bij verschillende middelgrote accountants-/belastingadvieskantoren gewerkt en geadviseerd aan het (grote) MKB, vermogende particulieren en de non-profit sector. Zijn focus lag daarbij op de vennootschaps- en inkomstenbelasting, maar hij hield zich ook bezig met omzet-, loon-, overdrachts-, schenk- en erfbelasting. Daarnaast hielp hij zijn cliënten bij bezwaarprocedures, boekenonderzoeken en vragenbrieven van de Belastingdienst en om cliënten fiscaal ‘in control’ te laten zijn. 

 

Reinier heeft er bewust voor gekozen om voortaan voor de publieke sector te willen werken. Enerzijds om nieuwe dingen te leren en anderzijds om zich meer maatschappelijk in te zetten. Als fiscaal jurist is hij bij Fiscaliade met name als specialist vennootschapsbelasting bezig.

 

Wij zien Reinier als een ervaren, betrouwbare en veelzijdige belastingadviseur die graag samenwerkt met collega’s, cliënten en andere professionals. Door goed te luisteren, verbinding te maken, oprecht te zijn gecombineerd met zijn scherpe blik kan hij goed wensen inventariseren. Reinier is sportief, sociaal, levenslustig, enthousiast, kritisch en eerlijk.

 

Met veel zin gaat Reinier de uitdaging aan bij Fiscaliade en maakt hij graag binnenkort kennis met jullie!

 
Reinier Zuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *