Nieuwe certificeringen Fiscaliade

10 maart 2021

Fiscaliade heeft de afgelopen tijd twee nieuwe certificeringen erbij. Zo hebben wij het ISO 9001:2015 kwaliteitskeurmerk behaald en zijn wij sinds 1 maart 2021 aangesloten bij De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Mijlpalen waar we trots op zijn!

Landelijke kwaliteitskeurmerk

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en hebben ons kantoor volledig ingericht om onze kwaliteitsborging te optimaliseren. Dat kwaliteit geborgd is in onze organisatie is onlangs formeel nader bekrachtigd door het behalen van het ISO 9001:2015

Met deze certificering voldoen wij nu ook officieel aan de hoogste internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Onze kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel. De afgelopen tijd hebben wij diverse procedures verder ontwikkeld en geïmplementeerd voor een continue kwaliteitsverbetering. Ons kwaliteitsbeleid is hiermee een solide basis om het kwaliteitsniveau van Fiscaliade te borgen en te versterken. Hierbij staan de behoeften van u als klant centraal.

Lidmaatschap Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Vanaf 1 maart 2021 mag Fiscaliade zich tevens officieel lid noemen van De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), dé beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs in Nederland.  

Kwaliteit

Ons kantoor is een door de NOB erkend belastingadvieskantoor. Wij voldoen daarmee aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de NOB en de vereisten die de NOB aan het lidmaatschap verbindt, waaronder de permanente educatie verplichting. Deze erkenning en lidmaatschap bij de NOB is een extra bevestiging van het feit dat kennis en kwaliteit bij ons geborgd is.

Integriteit en onafhankelijkheid

Het lidmaatschap bij de NOB staat tevens voor integriteit en onafhankelijkheid. Onze specialisten zijn gebonden aan beroepsregels. Deze zijn er onder andere op gericht geen diensten te verlenen aan onwettige activiteiten en het niet schaden van de ‘eer en waardigheid’ van het beroep. Onze specialisten zijn nu ook vanuit de NOB gehouden aan een geheimhoudingsverklaring en zijn verplicht hun onafhankelijkheid te bewaken.

Permanente educatie

De NOB zet zich in voor kwalitatief hoogwaardige uitoefening van het beroep belastingadviseur en bevordert doorlopende kennisontwikkeling van haar leden. Permanente educatie is een vereiste van een lidmaatschap bij de NOB, onze specialisten blijven hun kennis ontwikkelen op academisch niveau op vaktechnisch gebied.

Erkenning

Zowel het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat als het lidmaatschap bij de NOB zijn voor Fiscaliade een erkenning van onze kwaliteit en dienstverlening. Wij hopen in de toekomst nog meer van deze mooie mijlpalen met u te kunnen delen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Fiscaliade, onze dienstverlening of gewoon een keer kennismaken? Mail naar secretariaat@fiscaliade.nl of bel 088 374 5500.

Renate de Ruiter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen