Fiscaliade organiseert een webinar

8 juli 2020

WEBINAR BEGRAAFPLAATSEN EN RE-INTERGRATIE

Op 14 juli 2020, van 13:00 uur tot 14:00 uur organiseert Fiscaliade een webinar fiscaliteit begraafplaatsen en re-intergratie. Dit webinar zal voor degene die op 14 juli niet kunnen worden herhaald op 3 september 2020, van 13:00 tot 14:00 uur.

Waarover gaat het webinar?

De Hoge Raad heeft recent een oordeel gegeven over de btw-compensatie van re-integratietrajecten en het btw ondernemerschap van de gemeente bij begraafplaatsen (grafrechten) voor de btw. In dit webinar gaan wij hier dieper op in en leggen wij uit hoe nu verder. Ten aanzien van begraven gaan wij nog in op de consequenties van de uitspraak omtrent begraven op de vennootschapsbelasting (vpb).

 

Wat kunt u verwachten?

  • Een heldere uitleg wat de Hoge Raad heeft geoordeeld in het arresten (en wat juist niet); 
  • Welke fiscale consequenties dit arrest heeft voor de btw en voor de tariefstelling lokale belastingen; 
  • Een toelichting waarom het arrest van belang kan zijn voor de vpb.

Ons multidisciplinaire specialisten team Nikita Brameijer (BTW), Dido Westrik (Vpb) en Olga Menger (lokale belastingen) praten u hierover bij.   

Voor wie is het webinar?

Het webinar is bedoeld voor iedere medewerker die zich bezighoudt met de fiscaliteit binnen de gemeente en de financiële gevolgen daarvan.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Voor de digitale bijpraatsessie kunt u zichzelf aanmelden via secretariaat@fiscaliade.nl. Na aanmelding ontvangt u de vereiste inloggegevens (via teams) . Het webinar is gratis bij te wonen. Fiscaliade behoudt zich het recht voor het webinar af te gelasten of te verplaatsen bij te weinig deelname. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen