Fiscaliade introduceert nieuwsflits

18 maart 2020

Welkom bij de eerste editie van de Fiscaliade nieuwsflits. Dit is één van de manieren waarop we momenteel contact onderhouden nu onze actieve aanpak op locatie geen doorgang kan vinden. Lees hier hoe Fiscaliade ten tijde van het coronavirus klanten blijft adviseren.

Persoonlijk contact met onze klanten is ontzettend belangrijk en behoort tot de kernwaarden van onze dienstverlening. Het is en blijft ons doel om klanten optimaal te ondersteunen, daarom gaan advieswerkzaamheden op normale wijze door en vinden afspraken plaats via videobellen. Klantbesprekingen op locatie en grootschalige bijeenkomsten gaan niet door, met uitzondering van urgente en noodzakelijk bijeenkomsten die zijn toegestaan door de bevoegde autoriteiten.

Bij nieuwe informatie over het coronavirus of aanvullende maatregelen, passen we onze werkwijze waar nodig aan. Uiteraard informeren we klanten direct als dit impact heeft op onze dienstverlening. Dankzij de techniek en een beetje creativiteit, blijven we direct in contact met u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen