Fiscaliade breidt expertise uit met planeconoom Maarten Buisman

8 mei 2024

Vanaf mei 2024 start planeconoom Maarten Buisman bij Fiscaliade. Een uitbreiding in de expertise van Fiscaliade en een waardevolle toevoeging voor onze klanten.  

Vanaf mei 2024 start Maarten Buisman als specialist grondzaken bij Fiscaliade. Maarten is van huis uit een gedreven planeconoom met een vastgoed achtergrond. In zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan in de advisering van de publieke sector. Hij is enthousiast, flexibel en een echte teamspeler. Maarten zorgt voor financieel inzicht bij complexe gebiedsontwikkelingen en verbetert procesmatig het beheer van de grondexploitaties. Hij gaat onze klanten adviseren bij het opstellen (en beheren) van grond- en vastgoedexploitaties en kostenverhaalberekeningen. Hierin optimaliseert hij de aansluiting met het fiscale en kunnen we meer gericht processen verbeteren alle relevante kaders van de planeconomie én fiscaliteit.

Waardevolle toevoeging

Dido Westrik, vennoot bij Fiscaliade is erg blij met deze uitbreiding. “Maarten is een zeer waardevolle toevoeging voor Fiscaliade. In de praktijk krijgen wij vaak vragen van klanten op het gebied van grond- en vastgoedexploitaties. De inrichting van de grondexploitaties en de kaders die hiervoor het uitgangspunt zijn hebben altijd een direct verband met de fiscale uitwerking en interpretatie. De combinatie van onze fiscale expertise hierin met Maarten biedt de mogelijkheid om nog meer scherpte in te brengen en kansen te benutten. Met deze extra specialistische kennis hebben wij nog meer mogelijkheden om zowel op inhoud als bij het verbeteren van processen voor het Tax Control Framework tot de beste uitwerking te komen. ”

Nieuwe horizon

Ben jij geïnteresseerd en zoek jij een nieuwe horizon? Neem dan contact met ons op via tel: 06-82 14 80 43, stuur een mail naar werkenbij@fiscaliade.nl of kijk op www.werkenbijfiscaliade.nl voor meer informatie.

Renate de Ruiter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen