Geen foto

Marian Roberti

Ik ben Marian Roberti, fiscalist gespecialiseerd in de vennootschapsbelastingplicht voor overheden.

Na circa 7 jaren te hebben gewerkt bij PWC en bij Deloitte – met specialismen vennootschapsbelasting en loonheffingen – vond ik het tijd voor een nieuwe stap en ben ik in februari 2018 toegetreden als vennoot tot Fiscaliade.

Met mijn opgedane kennis en ervaring help ik met name Provincies en Gemeenten op een praktische en toegankelijke manier op het gebied van de vennootschapsbelasting en de (bredere) fiscale functie.

Dit doe ik door het geven van op de praktijk toegespitste adviezen, waarbij vaak ook de daadwerkelijke implementatie van een advies en de implementatie in (financiële) systemen van de organisatie onderdeel uitmaken van het adviestraject. In breder verband richt ik mij op het verhogen en verbeteren van de fiscale functie van organisaties. Hierbij speelt ook het verzorgen van kennisoverdracht bij organisaties een belangrijke rol, onder meer door middel van het geven van (op die praktijk gebaseerde) inhouse trainingen en presentaties.

In mijn werk vind ik het erg belangrijk dat de organisatie echt wordt ‘meegenomen’ in een adviestraject. Hierdoor breng ik niet puur een technisch advies uit, maar past dit ook in een groter geheel (cultuur/mensen, inrichting in de administratie) zodat een degelijke en efficiënte fiscale beheersing wordt opgebouwd en/of kan worden behouden.

Marian Roberti

Laatste nieuws

Komende opleidingen