Geen foto

Floris-Jan Bogaert

Mijn naam is Floris-Jan Bogaert, ik ben fiscalist vennootschapsbelasting en tevens verbonden aan de Radboud universiteit te Nijmegen als docent Belastingrecht (vakken: vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting). Ik ben gespecialiseerd in het gemeentelijk grondbedrijf en de inventarisatie van bedrijfseconomische activiteiten, alhoewel ik voor elk aspect van de vennootschapsbelasting een zekere mate van interesse heb. 

Na een periode van vier jaar gewerkt te hebben bij het publieke sector team van Business Tax bij Deloitte ben ik in 2021 gestart bij Fiscaliade. Ik ben daarmee vanaf de start van de belastingplicht voor overheidsondernemingen (2016) betrokken geweest. Fiscaliade is een ideale match gelet op het team, de markt en de klanten die zij bedienen. Bij Fiscaliade kan ik nog meer de verbinding zoeken met uw organisatie door ook intern mee te kijken naar wat nodig is om tot een juiste beheersing van de fiscale positie te komen. Mijn uiteindelijke doel daarbij is dat uw organisatie erop kan vertrouwen dat alles praktisch en belastingtechnisch goed is opgebouwd en ingeregeld. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. 

Ik ben een praktische adviseur. Ik houd mij daarnaast aan mijn beloftes en kom gedane afspraken na. Tevens vind ik het belangrijk om een goede verstandhouding op te bouwen met mijn cliënten. Ik ben er vast van overtuigd dat een dergelijke verstandhouding de communicatie en advisering enkel ten goede komt. Mocht u mij willen contacteren, dan kunt u hiernaast mijn gegevens vinden. Hopelijk tot snel. 

Laatste nieuws

Komende opleidingen