Ons nieuwe opleidingsaanbod 2020-2021!

28 augustus 2020

Vanaf september gaan we weer van start met ons nieuwe fiscale opleidingsaanbod voor de publieke sector met de nadruk op de decentrale overheden. Na een mooie start vorig jaar van de cursussen hebben we weer een uitgebreid programma samengesteld aan de hand de meest recente praktijk ontwikkelingen, jurisprudentie en beleidsontwikkelingen.

Op veler verzoek hebben we dit jaar het onderdeel lokale belastingen en het onderdeel formeel belastingrecht toegevoegd aan de leergang. Hierin komen alle aspecten van bezwaar, beroep, boetes en dergelijke  aan bod en ook hoe u zelf grip kunt krijgen op bij uw organisatie binnenkomende bezwaren en deze stroom kunt verminderen.  

We hebben het opleidingsaanbod zo opgesteld dat u de cursussen ook los kunt volgen of als een module BTW, VPB, loonheffingen of lokale middelen. Dit zorgt er voor dat u altijd uw eigen optimale pakket aan opleidingen kan samenstellen afgestemd op uw wensen en behoeften. In verband met de COVID 2019 volgen wij voor onze cursussen de richtlijnen van het RIVM om te zorgen voor uw gezondheid en uw collega cursisten en de docent.

Daarom hebben wij voor dit moment de keuze om de cursussen op locatie in Amersfoort te volgen of digitaal te volgen. Mochten de maatregelen worden aangescherpt dan zullen alle cursussen digitaal worden gegeven.

Uiteraard is het mogelijk om te kijken naar de mogelijkheden voor een inhouse cursus. Kortom wij volgen de ontwikkelingen hierin op de voet om uw welzijn te kunnen garanderen.

Meer weten?

Wilt u meer specifieke informatie hebben over ons cursusaanbod met nadere toelichting vraag dan de brochure aan via onderstaande gegevens. We hopen u welkom te mogen heten op onze nieuwe cursussen, al dan niet digitaal. We hebben er in ieder geval veel zin in om weer aan de slag te gaan met dit opleidingsaanbod.

En heeft u 2 minuten de tijd, kijk dan via deze link naar de video van Jan Willem, deelnemer aan de leergang die in dit filmpje graag met u deelt wat de opleiding hem gebracht heeft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Komende opleidingen