Geen foto

Marjon van Ginhoven

Ik ben Marjon van Ginhoven, fiscalist gespecialiseerd in loonheffingen en de Wet Normering Topinkomens (WNT) met een focus op overheden en de publieke sector.

Al ruim 22 jaar ben ik werkzaam als specialist loonheffingen. Hiervan heb ik in totaal 16 jaar als adviseur bij Big-4 kantoren gewerkt en 8 jaar als beleidsmedewerker op het Ministerie van Financiën. Graag zet ik mijn brede kennis en ervaring in om uw organisatie verder te helpen met het oplossen van uw technische vraagstukken en het uitvoeren van procesmatige verbetertrajecten die de loonheffingen en WNT raken. Mijn kracht zit in het maken van de koppeling tussen theorie en praktijk. Dat doe ik graag op praktische wijze in samenwerking met de medewerkers van uw organisatie. Ik ben een creatieve aanjager die het beste uit de kennis van uw organisatie wil halen door het bedenken van gerichte maatwerkoplossingen.

Tijdens mijn advisering zoek ik naar oplossingen binnen de kaders van wet- en regelgeving die passen binnen uw organisatie. Hierbij vind ik het belangrijk dat mijn advieswerkzaamheden bijdragen aan het onderhouden en verhogen van het kennisniveau van uw medewerkers. Een passend maatwerkproces, het overbrengen van kennis en creatieve oplossingen zorgen voor de borging van de fiscaliteit en het verbeteren van de interne fiscale beheersing binnen uw organisatie. Ik kijk er naar uit om samen met u aan de slag te gaan!

Laatste nieuws

Komende opleidingen