Mobiel menu openen
 • Maak kennis met onze fiscalisten uit de praktijk

  MEER INFO
 • Verbetering van uw fiscale positie komt niet van buitenaf maar van binnenuit

  MEER INFO
 • Fiscaliteit gericht op de verbetering van kennis van uw organisatie

  MEER INFO
 • Een praktische vertaling van uw adviesvragen naar uw praktijk

  MEER INFO

Ondersteuning Fiscaal Expert

Wij ondersteunen uw fiscaal expert door binnen uw organisatie zijn/haar rechterhand te zijn. Een back-up voor uw praktijk en alle kennis praktisch binnen handbereik!

Uw fiscaal expert kan niet alles alleen. Vaak zijn de fiscaal verantwoordelijken ook nog verantwoordelijk voor andere zaken binnen uw organisatie.

Wij bieden een uniek concept van ondersteuning van uw fiscaal expert door hem/haar te ondersteunen door aanwezig te zijn en te helpen met zijn/haar dossiers. Wij helpen met het signaleren van fiscale risico's en uw medewerker krijgt feitelijk een privé opleiding! Uw interne kwaliteit verbetert en uw medewerker kan lastige zaken afstemmen zonder dat daarvoor allerlei extra handelingen nodig zijn. U kunt de frequentie van de ondersteuning flexibel invullen en alle gewenste fiscale projecten oppakken. Ondersteuning op inhoud, proces en een klankbord. Uit ervaring weten wij wat er vaak kan spelen, hebben wij vergelijkingsmateriaal en kunnen wij gericht helpen.

Een bewezen daling van externe advieskosten van gemiddeld meer dan 80%, een fiscaal medewerker met back-up en een verbetering van uw interne kennis!